Ovo bi bilo u redu kada bi ti isti ARŠIN primjenio i u svojoj ekipi, gdje ti igraju Vanja Rosić Olja Grabež, Maja Bijelić, Radinka Tomanić, a doskora i Alma Vejzović, sve sama domaća djeca. A takmičiš se u istom rangu. Istine radi, četiri, pet stranih igračica (ovaj izraz stvarno ne volim al et, ne možeš drugačije) u tvojoj postavi je ekvivalent devet, deset stranaca u Bratstvu. I na kraju , bez ljutnje, nakon velikog trenera Muhidina, reci koliko je stvoreno DOMAĆIH igračica, a smjenjivali ste se Alen, Darko, ti i tako dalje. 
Čestitke na današnjoj pobjedi. 
Pozzzzzzz
Nema tu ekvivalenata niti tangenti osim sto su te iste koje ti nabroja izrazile zelju da igraju za ovaj klub pa registrovane i na njih se ne trose novci kao u slucaju stranaca i u rukometnom i u nogometnom klubu tako da to htio ti to priznati ili ne, ne mozes porediti nikako, al' NI KA KOOOOOOO !

Vidim spominjes i Radinku Tomanic, to je dijete sa cijim ocem provodis dosta vremena ispijajuci kafe i gledajuci trening odbojkasica, i smatras je strancem buahahahahahahaha
To je igracica koja je izrazila zelju da igra (uostalom kao i sve ove koje ti nabroja gore sada, osim tehnicara Alme Vejzovic) kod nas i da se prikljuci treninzima prije jos 4 sezone! Kada je dosla na prvi trening bicu slobodan i reci da njeno tadasnje znanje uporedivsi ga sa ovim sadasnjim bilo je ravno nuli! Naravno, posto ti volis to svaki puta da preuvelicas i stvaras drugaciju sliku od one stvarne tako si i tada pisao da je ona dovedena kao pojacanje sto je jedan OGROMNI NON SENS!
Niti si bio upoznat sa situacijom niti ista i usudio si se sam da pises samo tebi poznate cinjenice kao i ovo sada da stavljas na vagu 10 stranaca u Bratstvu koji imaju basnoslovne ugovore u poredjenju sa onim sto prikazuju na terenu, (izuzet cu rukomet jer ih nema puno u njemu sadasnjoj ekipi) i 3 cure, dakle slovom i brojem tri djevojke koje su dosle i pitale mogu li trenirati kod nas i klub ih registrovao! I moram naglasiti da se od njih tri ima obeveza samo prema Vanji Rosic i to u vidu troskova za putovanje, dakle novac za benzin! Stavi na papir to pa saberi pa podji pricat i tipkat. Ili je vama novinarima to u krvi da izvrcete cinjenice i cinjenicno stanje onoga o cemu pisete?
Pogledaj sta valjas prvo pa onda dragi Uco pocni sa poredjenjem!
I vidis ja ne smatram strancem u klubu igracicu koja dolazi iz Petrova sela kao Ti i Tebi slicni! Po tvojoj logici bi onda i Edina Kulic imala naziv "stranac" jer dolazi iz Orahovice kao i Amela Serbecic koja je iz Dzakula al' hajde eto ko ce vama svima ugodit novinarima hahaha
Evo danas bas dodje dijete koje je iz Lukavice i hoce da trenira i po Tebi ce ona garant stranac biti u ekipi kada jednom obuce dres zenskog odbojkaskog kluba jer je podaleko joj kuca od carsije. Ja je necu smatrati strancem ne znam hoces li ti?!
Znam ja da je Tebi trn u oku u nekim stvarima zenski odbojkaski klub kao i ljudi koji rade u njemu ali ces ti i pored toga reci da to nije istina.
Ti Uco ili si slijep kod svojih ociju ili zanemarujes cinjenicu da u klubu postoje i igraju igracice iz naseg pogona a koje su izasle iz skole odbojke nakon odlaska doktora Muhidina Halilovica! Ne valja Ti taj vid diskriminacije i potcjenjivanja dijece koja su ili prvotimci ili blizu prvog tima zenskog odbojkaskog kluba!
Edina Kulic, Emina Jukan, Amela Serbecic, Amela Kadic, Irma Mulasmajic, Aida Mujic su igracice koje su izasle iz skole odbojke!
Ja se izvinjavam rukometasima sto na ovom njihovom topicu odoh u off radi Uce koji o njima nije htio da pise skoro nikako jedno vrijeme pa je opet poceo, ali morao sam reagovati na ovaj NON SENS od strane njega!
PS: ovo je naravno sve bilo bez ljutnje napisano, nemoj sta haterit Uco